Thursday, December 9, 2010

Kelas Basic Kek ( Kek Mentega & Kek Span )

Assalamualaikum...alhamdulilah' hari ni 9hb Dec' Pn Shamsiah dr Kuala Pilah datang belajar. Oleh kerana semangat nak belajar buat kek' dia datang awal dengan anak daranya' intan' Pn Shamsian sebenarnya diantara kawan lama saya yg hampir 16 tahun tak jumpa'kami berjumpa semula dalam Facebook' kebetulan minat kami sama' panjang menjela kami bercerita sambil membancuh kek' mungkin sedapnya kek yg Pn Shamsiah buat adalah di sebabkan percikkan air liur kami...hahahhahahah....

Sayangnya dek kerana leka berborak' saya pun lupa nak ambil gambar' sekali lagi gambar semasa kelas tak di ambil' ini tak boleh diamalkan' lain kali kena perbaikki lagi' kena ada gambar semasa workshop baru best nak upload dalam blog' 

Sempat juga kami ke Giant' Senawang' pekena Nasi Ayam ( katanya sOdap ) boleh tahan la' tapi sOp guna kiub ayam dan tawOOOO hebehhh...:) tapi kalau den buek laieee sOdap!!!! sobab tu tak buekkk...:) Selepas kami makan, saya ke ILOVE2BAKE ( Kedai bakery ) di Seremban Jaya' Puan Shamsiah borong barang-barang' apa barang yang dia gunakan masa saya ajar dirumah, barang yang sama jugak dia nak beli...sampaikan nak beli penyukat tu' nak juga yang sama....tapi tak adO....nie mungkin CINTA sudah berputik dengan peralatan bakery...hahahahhahaha :)

Alhamdulilah' selepas ini akan bertambahlah Usahawan melayu di Kuala Pilah' CINTA SUDAH BERPUTIK....nak bisnes kek' Tahniah....

1 comment:

  1. Siah' kalau kau nak komen apo2.....tulis je ye..maaf la jgn mare...:)

    ReplyDelete

Sekadar Memory lama, TAMAT sudah 18/8/2014

Daisypath Anniversary tickers

Nur Amiratul Husna

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Nur Amiratul Huda

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Nur Amiratul Hanan

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Abdullah Niyaz Nu'man

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers