Thursday, March 31, 2011

TEMPAHAN

Assalamualaikum' lamanya rasa tak masukkan entry baru dalam blog HananBakery ni' keadaan yg agak sibuk, masa yg agak terhad nak mengupdate blog nie' memang setiap hari mengadap depan netbook ni' cuma bila tang nak update blog tu jadi lain plak sangkut nya....Apapun terima kasih kepada semua pengunjung blog HananBakery yg sudi singgah' dan bersama share apa yg patut..

Kali ni nak upload gambar tempahan yg lepas' yang masih tersimpan dalam camera' dan malam nie di alih keluar ke blog......



Tempahan ini dari kekawan yg sudi memberi kepercayaan kepada HananBakery untuk menyediakan kek ulang tahun kelahiran' TERIMA KASIH SEMUA

~Sebarang pertanyaan sila hubungi Hayati 012 3438896~

Tuesday, March 22, 2011

TEMPAHAN

Alhamdulilah tempahan minggu lepas' Syukur kepada mu ya allah atas rezki yang telah di berikan' Terima kasih kepada kawan-kawan yang sudi memberikan sokongan kepada Hanan Bakery.


TERIMA KASIH BUAT SEMUA ATAS SOKONGAN
~SESIAPA BERMINAT UTK MEMBUAT TEMPAHAN SILA HUBUNGI 012 343 8896 HAYATI~

KELAS

Anika Tart, Cream Puff & E=clair

Kelas bersambung keesokkan harinya bersama cikgu watie dan ibunya'semangat nak berlajar tart cis'Sebab keluarganya peminat tart cis' pernah cikgu watie order dr saya dan bawa balik ke keramat' menurut cerita cikgu watie mmg tak cukup bila dah ramai adik beradik berkumpul makan' ibunya juga peminat tart' menurut cerita ibu cikgu watie dia pernah membeli sebiji tart cis berharga RM2 di satu kedai di KL' tp rasanya tak sesedap tart cis Hanan Bakery' Alhamdulilah' syukur atas pujian dr cikgu watie sekeluarga

Saya tak sempat nak snap gambar semasa kelas tart....tp selepas kelas kami sempat bergambar' banyak cerita yg sempat kami kongsi bersama


Semoga satu hari nanti kita bersua lagi ye cikgu watie dan ibunya' Sesiapa yg berminat utk menyertai kelas di Hanan Bakery' Sila Hubungi 012 3438896 Hayati

KELAS

Kelas Edible Image dan Drawing

Assalamualaikum' lama dah rasanya saya tak update blog Hanan Bakery' sibuk dgn aktiviti cuti sekolah' Disaat-saat akhir cuti sekolah' nasib sempat melayan anak-anak bercuti' Walaupun agak sibuk dengan order dan kelas'

Kelas pada Rabu 16hb March yang lepas dihadiri oleh 3 kenalan baru, Cikgu Yanti dr Batu Kikir dan Cikgu Watie serta Ibunya dr Keramat KL.Alhamdulilah kelas berjalan seperti biasa.

Hati saya tersentuh seketika atas minat seorang Ibu yang bersemangat ingin belajar membuat kek' seronok sbb saya dapat berkenalan dengan ibu cikgu watie' minatnya dalam bidang membuat kek dan menghias jelas apabila dia cuba menghias kek dengan anaknya.

Terima kasih kepada cikgu yanti, cikgu watie dan makcik yg sudi hadirkan diri ke kelas di Hanan Bakery ini...Semoga kita sama2 berjaya dalam apa juga yg kita lakukan...:)

Monday, March 14, 2011

KELAS BAHULU

Kelas Kuih Bahulu bersama Pn Linda dr Jempol'

Bermula jam 10.30pg 14hb March' Pn Linda berminat ingin mencuba membuat bahulu' dan dia meluangkan masa hadir ke HananBakery dihantar oleh suami tersayang' kelas berakhir jam 1.30ptg' Beliau berpuas hati kerna berjaya membuat adunan bahulu sendiri dan katanya lagi'Kuih bahulu ni sedap tak manis sangat' sbb Puan Linda sempat merasa bahulu panas selepas acuan pertama masak.


SEMOGA PN LINDA BERJAYA MEMBUAT BAHULU SELEPAS INI'

KELAS ANIKA TART & CREAM PUFF & KEK HIASAN

Kelas Anika Tart & Cream Puff dan Kek Hiasan dihadiri oleh Pn Intan dr Selayang' kebetulan intan datang belajar' keluarganya bercuti di Port Dickson'Alhamdulilah kelas bermula jam 9.30pg dan berakhir kira-kira jam 8malam' sbb 2 kelas' dan masa banyak diambil pada hiasan kek' apa pun TAHNIAH buat intan berjaya menyelesaikan kesemua kelasnya.


TERIMA KASIH PN INTAN KERNA SUDI HADIR KE HANAN BAKERY BERSAMA BERKONGSI ILMU

~Sesiapa yg berminat utk belajar seperti Puan Intan' sila hubungi Pn Hayati 012 3438896~

Sunday, March 13, 2011

CHOCOLATE MOIST CAKE

Tempahan dr kawan adik' dan juga dr cikgu watie...
Kek chocolate moist + ganache....

TEMPAHAN KAWAN LAMA

Assalamualaikum' sabtu lepas sebelum mulakan kelas saya sempat menyediakan tempahan utk kawan lama Pn Suhanariza Selamat yg berhajat membawa balik tempahannya ini ke kuantan' Sempena hari lahir anak sulungnya dan tempahan ini juga saya selitkan tart blueberry utk jamuanya.


TERIMA KASIH BUAT SUHANARIZA'

~Jika ada sesiapa berminat utk membuat tempahan sila hubungi 012 3438896 Pn Hayati~

Sekadar Memory lama, TAMAT sudah 18/8/2014

Daisypath Anniversary tickers

Nur Amiratul Husna

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Nur Amiratul Huda

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Nur Amiratul Hanan

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Abdullah Niyaz Nu'man

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers