Monday, July 11, 2011

Hanan Bakery LOGO

Assalamualaikum semua, terima kasih kepada semua yg sudi mengunjungi blog Hanan Bakery, atas sokongan yg diberikan'teringin nak ada logo sendiri, puas jugak fikir logo apa yg sesuai....akhirnya dapat la sudip dan whisk ni.....terjadila logo ini

Sunday, July 10, 2011

Kelas 10/7/2011

KELAS KEK BERTINGKAT BUTTERCREAM

Alhamdulilah, kelas hari ini dihadiri oleh Farhana dr Kuala Pilah, Kak Ida dan Kak Rogayah dr Seremban, kelas bermula dr jam 10.30pg dan berakhir kira-kira jam 4.30ptg, Walaupun penat namun masing-masing berpuas hati sebab dapat mendeco sendiri.

Rezki

Alhamdulilah' rezki dr Allah S.W.T, walaupun dalam kesibukkan melayan anak2,melayan kawan'sempat juga siapkan order dr kawan-kawan

TERIMA KASIH kepada semua yg sudi membuat tempahan, walaupun last mint order, masih di ambil cuma kena tunggu sikit.


TERIMA KASIH DIATAS SOKONGAN YG DIBERIKAN, JIKA SESIAPA BERMINAT UTK MEMBUAT TEMPAHAN, SILA HUBUNGI TERUS 06-761 6173 @ 012 343 8896 Pn. Hayati ( Hanan Bakery )

Sharifah dr Port Dickson

KELAS KEK & HIASAN (8/7/11)

TERIMA KASIH pada adik sharifah dan suami di PD, akhirnya sampai jugak ke Hanan Bakery,utk share ilmu ye' alhamdulilah sbb berjaya deco 3 bj kek,dan belajar membuat kek span secara manual.

Lepas ni dah boleh mula buat busines' sambil lepak-lepak duk umah, leh cari pendapatan sendiri, Minat sharifah utk mendeco kek membuatkan dia mudah memperlajari cara membuat rose' alhamdulilah try 2 kali dah jadi' TAHNIAH .....

Sesiapa pun kalau belajar kali pertama, mmg agak sukar dan tak secantik yg di inginkan, tetapi semangat dan minat itu penting utk mencuba sesuatu yg baru'









Sharifah sempat inbox saya' selepas sehari kelas berlalu ;- "Sharifah ذوهايز
akak nk tau x....smlm sy bgla jiran2 kek tu pas2 trs deme ty harga bpe....aduh sy x reti nk jwb tau.....lupa lak nk mnta akak senarai harga kek2 trkini.....diorg ckp sdp sgt....pas2 sy mmsla gmbr kek yg basketwave tukn kt bapak, abg n kakak sy.....deme ckp sy tipu kek tu sy yg
deco......hehehehehe sbb deme tau sy ni tgn keras n bkn brseni org nyer.....hampeh tol

"Macam tak percaya bleh mendeco....takpe...yg penting MINAT kena ada"

Friday, July 8, 2011

Koleksi Kelas

Ya ampun ye kakak-kakak, adik-adik, ibu-ibu yg hadir ke kelas namun gambarnya ngak bisa di lihat' kerna kamera sy sudah ilang settingnya beberapa mgg lepas....tetapi sudah kembali di repair in....jadi...bisa saje gambar-gambar yg sepatutnya di upload ..akan cuba di masukkan


TERIMA KASIH pada semua yg sudi hadir kek KELAS HANAN BAKERY, terharu sangat sbb ramai yg hadir utk kali ke-2 dan beberapa kali'

TERIMA KASIH juga kepada sokongan yg diberikan


Jika ada gambar-gambar sesiapa yg tak dapatd di masukkan, jgn la merajuk ye..Insyallah..nnti kita upload lg..

Monday, July 4, 2011

KELAS

Assalamualaikum'
Hai semua, terima kasih kerana masih sudi hadir kan diri ke blog ni, walaupun dah bersawang' berabuk tak berkemas nie, namun pengunjung ttp sudi mencegah'apa pun kamera cap ayam saya dah OK' terima kasih pada insan yg telah memperbaikinya' baru la ada semangat baru nak update blog, nak snap2 gambar2 kelas, gambar2 order.....Den tak kisah tak de pun den post jugak kat blog......heheheheh

Borak-borak dah nak puasa dah bulan depan kan' cepat na la rasanya tahun nie...dah bulan 8' banyak lg impian2 lum tercakai' impian ada 3..baru tercakap 1 1/2 je.....kejarrrrrrrrr sebelum ujung tahun ni..Insyallah

Memandangkan Sabtu 9hb Julai saya g kembara ilmu, jadi kelas dibuat pada 10hb Julai ( Ahad )


TARIKH :- 10/Julai/2011 ( Ahad )
MASA :- 10am - Selesai
KELAS :- KELAS KEK BERTINGKAT BUTTERCREAM
YURAN :- RM150






Bukan susah pun nak menghias kek bertingkat, senang sangat' cuma perlu tahu teknik-teknik dan tahu tips-tips yg sepatutnya.


Sesiapa berminat boleh hubungi 012 3438896 Hayati~

Sekadar Memory lama, TAMAT sudah 18/8/2014

Daisypath Anniversary tickers

Nur Amiratul Husna

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Nur Amiratul Huda

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Nur Amiratul Hanan

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Abdullah Niyaz Nu'man

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers