Monday, July 4, 2011

KELAS

Assalamualaikum'
Hai semua, terima kasih kerana masih sudi hadir kan diri ke blog ni, walaupun dah bersawang' berabuk tak berkemas nie, namun pengunjung ttp sudi mencegah'apa pun kamera cap ayam saya dah OK' terima kasih pada insan yg telah memperbaikinya' baru la ada semangat baru nak update blog, nak snap2 gambar2 kelas, gambar2 order.....Den tak kisah tak de pun den post jugak kat blog......heheheheh

Borak-borak dah nak puasa dah bulan depan kan' cepat na la rasanya tahun nie...dah bulan 8' banyak lg impian2 lum tercakai' impian ada 3..baru tercakap 1 1/2 je.....kejarrrrrrrrr sebelum ujung tahun ni..Insyallah

Memandangkan Sabtu 9hb Julai saya g kembara ilmu, jadi kelas dibuat pada 10hb Julai ( Ahad )


TARIKH :- 10/Julai/2011 ( Ahad )
MASA :- 10am - Selesai
KELAS :- KELAS KEK BERTINGKAT BUTTERCREAM
YURAN :- RM150






Bukan susah pun nak menghias kek bertingkat, senang sangat' cuma perlu tahu teknik-teknik dan tahu tips-tips yg sepatutnya.


Sesiapa berminat boleh hubungi 012 3438896 Hayati~

No comments:

Post a Comment

Sekadar Memory lama, TAMAT sudah 18/8/2014

Daisypath Anniversary tickers

Nur Amiratul Husna

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Nur Amiratul Huda

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Nur Amiratul Hanan

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Abdullah Niyaz Nu'man

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers