Wednesday, January 18, 2012

APAM POLKADOT KE KUALA PILAH

Assalamualaikum' kali ini apam polkadot ini di tempah oleh adik Farrah dr Kuala Pilah, terima kasih ye farrah...



TEMPAHAN DR ORG KAMPUNG HUBBY

Kek hantaran pertunangan dan Cheese Tart Blueberry


Terima kasih atas semua tempahan yg telah di buat oleh kawan-kawan, dan semua yg menyokong produk Hanan Bakery ~~

Wednesday, January 11, 2012

KELAS BERSAMA WANITA MISTERI

Tarikh 10 Januari lepas HANAN BAKERY di hadiri oleh wanita misteri yg tidak mahu gambrnya di ambk...katanya jika nak ambk gambar jari jemari takpe.... :)

Jadi ada beberapa gambar yg saya sempat ambk dalam keadaan sedar @ tidak,dalam kelas yg beliau request sendiri, KELAS KEK CHOCOLATE MOIST CHOCOLATE ROSE & CUPCAKE STEAMBUTTERCREAM, Personal kelas berseorangan tanpa teman.....sbb dia pemalu ( hahahhahah )



Ini la Wanita misteri tu...



TERIMA KASIH KEPADA PUAN NORASHIKIN HASHIM yang kini akan memulakan businessnya di kawasan seremban..HOMEMADE PRODUK

BUAT ROTI LAGI...

Kelas ini bersama kak watie dan kawannya dr Nilai'






- BASIC CUPCAKE HIASAN BUTTERCREAM/ FONDANT -

Kali in bersama group dr SUK N9, SEREMBAN 3 org.....meriahhhhhh :) dan seorg lgi dr staff TOL LEKAS' .......

TERIMA KASIH SEMUA


KELAS KEK HIASAN BERSAMA KAK FATIN, KAK LINDA DAN KAK NANA
ENJOYYYYY!!!!!




~ BERMINAT UNTUK MENGIKUTI KELAS-KELAS DIATAS..BOLEH TERUS HUBUNGI 012 343 8896 HAYATI UTK KETERANGAN LANJUT ~

Monday, January 9, 2012

KELAS DI HANAN BAKERY

- Banyak lagi gambar kelas-kelas di Hanan Bakery yg masih belum diupload masuk ke dalam blog ini...di kesempatan ini' saya cuba menggunakan sedikit masa yg ada utk share dengan pengunjung blog ini dengan menguploadkan gambar-gambar lepas'


~ Gambar Kelas Roti bersama Kak Shafinas dan Kak ayu ~








-KELAS 1 MALAYSIA- KELAS ANIKA CHEESE CAKE


~ Kelas Anika Cheese cake ~








~KELAS DRAWING . EDIBLE IMAGE & STEAMBUTTERCREAM BERSAMA KAK KOI KAMARIAH ~



~ Sesiapa yg berminat utk menyertai kelas-kelas di HANAN BAKERY TMN AMPANGAN, Boleh hubungi 012 3438896 Hayati~

Saturday, January 7, 2012

TAHUN BARU MENJELMA 2012

Dengan lafaz Bismillahirahmanirahim dan Assalamualaikum' Hanan Bakery melangkah ke tahun baru 2012 yg lebih mencabar dan insyallah Hanan Bakery akan cuba sedaya upaya memenuhi masa-masa yg terluang mengupdate blog yg kadang kala kena perli ngan kekawan naper blog tak berupdate......MAAFKAN KAMI.......MAAFKAN KAMI.....TENG..TENG...MAAFKAN KAMI...MAAAAAAAAAAAF KAN KAMI... :)

Umur semakin bertambah.......dunia semakin lama ....dunia tua, sy pun dah rasa tua, sbb kepelupaan saya semakan menjadi-jadi.....kena makan kismis banyak2 ni...nak kata makan kepala ikan bleh lupa....beli kan isi je...kepala jarang2 ada'apa pun' ini lah yg dinamakan masa dan rutin, kadang kala masa tak mengizinkan ...kadang kala rutin harian penuh' almaklumlan kerja sendiri.

Untuk tahun 2012 ini, kelas dah bermula pada 2hb Januari, KELAS PEMBUKA TAHUN BARU BERSAMA, Umi ( Kak rafeah), Fiza dan Mas...group dr SUK N9. Terima kasih kepada insan yg telah memperkenalkan Hanan Bakery kepada group ni' Pn Farihah ...baik punya rekemen... :) Jasa mu di kenang


KELAS BASIC CUPCAKE HIASAN BUTTERCREAM DAN FONDANT (RM150)

- HANDS 0N 100%
- Membuat cupcake Vanila dan Chocolate
- Membuat buttercream
- Basic Teknik menghias cupcake menggunakan nozzel dan tanpa menggunakan nozzel
- Menggunakan fondant readymade utk hiasan cupcake
- Share pengalaman dan idea utk memulakan perniagaan ( Borak-borak dapat idea )

Kelas ini santai' sy lebih suka melakukan kerja sambil borak2...bergurau dan mengenali antara satu dengan lain....sambil masak kita borak2'

Layan gambar-gambar kelas 2/1/12


Beberapa gambar kenangan bersama student semasa di kelas, keletihan yg tak terhingga sehingga mereka terpaksa menyangkuk...heheheh kena dera wat keje diri

Sesiapa berminat nak join kelas ini...boleh hubungi 012 343 8896 hayati~~~

Sekadar Memory lama, TAMAT sudah 18/8/2014

Daisypath Anniversary tickers

Nur Amiratul Husna

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Nur Amiratul Huda

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Nur Amiratul Hanan

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Abdullah Niyaz Nu'man

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers