Saturday, January 7, 2012

TAHUN BARU MENJELMA 2012

Dengan lafaz Bismillahirahmanirahim dan Assalamualaikum' Hanan Bakery melangkah ke tahun baru 2012 yg lebih mencabar dan insyallah Hanan Bakery akan cuba sedaya upaya memenuhi masa-masa yg terluang mengupdate blog yg kadang kala kena perli ngan kekawan naper blog tak berupdate......MAAFKAN KAMI.......MAAFKAN KAMI.....TENG..TENG...MAAFKAN KAMI...MAAAAAAAAAAAF KAN KAMI... :)

Umur semakin bertambah.......dunia semakin lama ....dunia tua, sy pun dah rasa tua, sbb kepelupaan saya semakan menjadi-jadi.....kena makan kismis banyak2 ni...nak kata makan kepala ikan bleh lupa....beli kan isi je...kepala jarang2 ada'apa pun' ini lah yg dinamakan masa dan rutin, kadang kala masa tak mengizinkan ...kadang kala rutin harian penuh' almaklumlan kerja sendiri.

Untuk tahun 2012 ini, kelas dah bermula pada 2hb Januari, KELAS PEMBUKA TAHUN BARU BERSAMA, Umi ( Kak rafeah), Fiza dan Mas...group dr SUK N9. Terima kasih kepada insan yg telah memperkenalkan Hanan Bakery kepada group ni' Pn Farihah ...baik punya rekemen... :) Jasa mu di kenang


KELAS BASIC CUPCAKE HIASAN BUTTERCREAM DAN FONDANT (RM150)

- HANDS 0N 100%
- Membuat cupcake Vanila dan Chocolate
- Membuat buttercream
- Basic Teknik menghias cupcake menggunakan nozzel dan tanpa menggunakan nozzel
- Menggunakan fondant readymade utk hiasan cupcake
- Share pengalaman dan idea utk memulakan perniagaan ( Borak-borak dapat idea )

Kelas ini santai' sy lebih suka melakukan kerja sambil borak2...bergurau dan mengenali antara satu dengan lain....sambil masak kita borak2'

Layan gambar-gambar kelas 2/1/12


Beberapa gambar kenangan bersama student semasa di kelas, keletihan yg tak terhingga sehingga mereka terpaksa menyangkuk...heheheh kena dera wat keje diri

Sesiapa berminat nak join kelas ini...boleh hubungi 012 343 8896 hayati~~~

No comments:

Post a Comment

Sekadar Memory lama, TAMAT sudah 18/8/2014

Daisypath Anniversary tickers

Nur Amiratul Husna

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Nur Amiratul Huda

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Nur Amiratul Hanan

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Abdullah Niyaz Nu'man

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers