Saturday, August 16, 2014

Banner Baru

Banner baru supaya jelas dan terang...

TART STUDIO

BerOperasi jam 9pagi hingga 6petang
Dari Hari Selasa hingga Ahad ( Isnin - OFFDAY/ CLOSE )

Sebarang tempahan boleh hubungi nombor 017 879 6434 @ 012 343 8896 @ 019 716 8896

Kami juga menyediakan produk fresh untuk anda semua nikmati









Raya lagi...

Musim Raya

Tahun 2014 ni, raya macam xraya je, nape ehh..... sbb m0od raya dh tak sama mcm muda2 dlu, apa pun tuk anak2 kena raya jgk..mungkin tahun ni raya terakhir kot, mane tahu kan.....

Gambar2 dibawah ni, gambar masa rumah adik sy di seremban 3, kebetulan dia buat makan makan, ermmmmmm mmg bestla kan, makan je...tp selera tak macam dlu...layannnn je la









Sunday, August 3, 2014

Kueh Raya yang lepas

Di sebabkan kelewatan merancang projek agent kuih raya, namun sy bersyukur atas kesempatan yg dikurniakan, Allah masih beri kesempatan utk rezeki hambanya, 

Kerjasama antara staff Tart StuDi0 dapat membantu memeriahkan lagi hari raya dr sesiapa yg membuat tempahan, Tahun depan kita buat projek baru ye, planning seawal yg boleh...semoga allah permudahkn segalanya.

DIANTARA KUIH RAYA 2014

























TERIMA KASIH KEPADA SEMUA AGENT :)

Kisah Raya 2014

28hb Julai - 1 Syawal

Yeahhhhh raya.......sape xcukup puasa xleh raya ye! Kemeriahan bg anak2 je la, dh tua2 ni takde la rasa meriahnya, en hubby pun keje, tahun ni seperti tahun2 yg lepas, sy beraya di umah mak di batu kikir jambatan bosi....anak2 dah balik awl dgn kekandaku.. sy settelkan order di bakery dn balik sebelah malam rayanya, rasa seronok walaupun balik sorg sambil kete dipenuhi kuih2 raya, bj2, lemang dan semuanya kegunaan utk raya,

1 syawal - en hubby keje mlm, smp rumah mak selepas solat sunat aidilfitri, makan2, bermaafan dan bergerak ke Kajang utk bersua keluarga Mertua..sebelah malamnya en hubby akan masuk keje semula, jadi kena la duk lepak ngan anak2 je di umah mak.

Tahun ni adik beradik yg takde hanya seorg, adindaku firdaus, pakcu, kerana masih berlajar di mesir, jadi mak tak la rs sunyi sbb cucu nya ada, kami pun sempat berwhatsapp berwechat on call di pagi raya bersama pakcu di perantauan.

Juadah mcm biasa la, rendang, lemang  nasi impit, kuah kacang, rebusan gear box ......dan pelbagai kuih muih

Hancussssss semua diet den.....waaaaaaaa

Beberapa gambar kenangan di hari raya yg sempat di ambik dlm kesibukkan melayan anak2.

Tersenyum sendiri melihat gelagat anak2...
























My Life

Daisypath Anniversary tickers

Nur Amiratul Husna

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Nur Amiratul Huda

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Nur Amiratul Hanan

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers