Friday, December 10, 2010

CHOCOLATE HANTARAN

Chocolate ini ditempah 3 hari sebelum adik nurul ain nak guna sebagai hantaran perkhawinannya' dia nak 2 kotak je' yg dalam kotak biasa tu untuk makan-makan. Diseremban ni bukan senang nak dapatkan bekas-bekas yg cantik macm di Yummie....apa pun ini adalah Pack Ekonomi...


Chocolate dalam bekas silver ni la yang nurul ain buat hantaran untuk suaminya dr terengganu....rasanya tak sompek sampai terengganu dah selosai nie...:) apa pun terima kasih nurul ain' TAHNIAH' SELAMAT PENGANTIN BARU 10/12/2010...

No comments:

Post a Comment

Sekadar Memory lama, TAMAT sudah 18/8/2014

Daisypath Anniversary tickers

Nur Amiratul Husna

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Nur Amiratul Huda

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Nur Amiratul Hanan

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Abdullah Niyaz Nu'man

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers