Tuesday, February 7, 2012

TEMPAHAN UTK TETAMU

Pelanggan setia HananBakery ' dari Tmn Nuri Indah, rasah seremban, Kak mazila' Terima kasih sbb sudi buat tempahan last mint dan tetiba je terkam nak macam2 .....adOiiiii lotih den kak tetiba kena sediakan bebahan yg tak cukup untk tempahan akak....

Tapi dah biasa dah .....last mint pun alhamdulilah berjaya jgk disiapkan...tp last minit juga sampai dopan umah...maaf ye'

TEMPAHAN UNTUK TETAMU

- 1pack Kek Karamel ( 1pack RM3.00 )

- Chocolate Orea + Edible Image ( 1pcs RM2.80 )


Nampak tak dalam gambar tu En hubby pun sama turun padang sbb nak siapkan tempahan' kebetulan dia free tp datang kedai .....apa lagi kena membantu juga' terima kasih en hubby

Anak-anak pun turun padang jugak menyibuk'.....kita wat chocolate dia pun nk jugak tolong lekatkan stiker...Alhamdulilah...atas bantuan semua patut hantar order 7.45malam kita up sikit masa 8.45mlm baru delivery...last mint order..last mint sampai......hehehehehh



- tq -

No comments:

Post a Comment

Sekadar Memory lama, TAMAT sudah 18/8/2014

Daisypath Anniversary tickers

Nur Amiratul Husna

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Nur Amiratul Huda

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Nur Amiratul Hanan

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Abdullah Niyaz Nu'man

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers