Sunday, February 12, 2012

KELAS BERASAMA MAZLIANA

Hari ni nak update blog lagi' ada kelapangan sebelum waktu sibuk' Adik mazliana dr Sendayan datang untuk belajar Kelas Cupcake dan Kelas Choux pastry' dulu dia pernah datang belajar Basic cake'...alamdulilah dia datang kali ini bersamma anak bujangnya sebagai teman, yang sy terkejut dia datang naik motor dalam keadaan dia yg mengandung 4 bulan ...bila tengok caranya' dia seorg yg sangat kuat semangat dan pada dia' jika sejauh mana pun' jika dah keinginan itu kuat insyallah tiada halangan'...TERIMA KASIH dik' kuatnya semangat dia'...Petang tu sy hantar dia balik, anaknya naik dengan saya dan semua yg dia pelajari sy bawak menaiki kereta dan dia bawa motor sorang sambil sy follow belakang' sy terpikir sebelum kelas, macam mana dia nak bawak balik kotak2 yg berisi makanan yg dibuat balik nanti' mmg susah ...sbb tu sy balik sekali dan menghantarnya sehingga sendayan' Ya Allah sayu juga rasanya bila lihat maz begitu ...

Ini hasil kerjanya....dia tak nak diambil gambar wajahnya'....


Semoga kerjayaan milik mazliana :)

No comments:

Post a Comment

Sekadar Memory lama, TAMAT sudah 18/8/2014

Daisypath Anniversary tickers

Nur Amiratul Husna

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Nur Amiratul Huda

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Nur Amiratul Hanan

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Abdullah Niyaz Nu'man

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers