Tuesday, September 10, 2013

Assalamualaikum

Ya allah lamanya tak berupdate blog ni... bersawang sudah.. last June 12.... hari ni dah September 10....banyak story mory nak share' tp kita kena back tu basic semula' KELAS dan TEMPAHAN


Buat semua pelanggan nak wish Selamat Hari Raya ...hari raya dah lepas..... apa pun nak wish jugak la...Selamat menjalankan tugas-tugasan harian dan Semoga semuanya bejaya dan kaya... teruskan usaha untuk mencapai cita-cita...baking..baking dan baking'


Citer sikit ttg perkembangan saya sekarang ni....pada 16hb Julai 2013 yg lepas, masa tu bulan ramadahan' saya diberi peluang utk menyambung pelajaran saya di bahagian Kemahiran yang selama ini mmg hajat dihati nak sambung belajar lagi'..Alhamdulilah peluang tu datang setelah sekian lama menanti' sekarang dah berumur baru la ada peluang nak sambung belajar'...ramai yg tertanye-tanye di mana saya sambung study... KOLEJ YAYASAN NEGERI SEMBILAN ( berhampiran Mydin, Terminal 2, Seremban.

Bila dah sambung belajar ni, masa nak ke bakery bila la agaknya kan????? menjadi tanda tanye jugak mana satu nak saya uruskan dulu.....mulanya agak menjadi masalah jugak' semua nak kena ON serentak' jadual kena adjust betul-betul....kekadang kantoi jugak....Bukan sahaja KELAS di hanan bakery, TEMPAHAN juga kekadang tak dapat memenuhi pemintaan pelanggan

Mohon maaf atas segalanya terutamanya kepada semua student hananbakery yg mana dah bayar deposit untuk kelas tetapi last minit terpaksa batalkan kelas atas urusan saya di kolej dan kepada semua yang baru nak mula join kelas tetapi terpaksa hold dulu niat tu.....

Jadi bagi menjawab semua soalan yg menjadi tanda tanye pelanggan- pelanggan dan pelajar-pelajar Hanan bakery' Saya akan memulakan semula KELAS DI HANAN BAKERY BERMULA DARI 21hb September 2013 ini' Sebarang pertanyaan mengenai KELAS' boleh terus SMS, Wechat, Whatsupp 012 343 8896

KELAS - Hanan bakery hanya akan mengadakan kelas pada hari minggu sahaja SABTU dan AHAD sahaja ( Memandangkan saya di kolej Isnin hingga Jumaat ), Sesiapa BERMINAT ...sila INFORM kepada saya' REQUEST KELAS yang anda suka dr Senarai Kelas Hanan bakery


~HayaTi~ Hananbakery



No comments:

Post a Comment

Sekadar Memory lama, TAMAT sudah 18/8/2014

Daisypath Anniversary tickers

Nur Amiratul Husna

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Nur Amiratul Huda

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Nur Amiratul Hanan

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Abdullah Niyaz Nu'man

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers