Tuesday, June 11, 2013

KELAS AWAL JUN

KELAS KEK PEK EKONOMI ( 1/6 )

 Dihadiri dengan student yg membuatkan saya tersenyum sepanjang kelas dr pagi hingga selesai kelas, terima kasih kepada Bos Zainudin Zailan, Kak Fatin, Kak Zura , 2 sekawan Wawa dan Effah dr kl ( Anak buah cikgu norli )

KELAS PERSONAL BASIC CAKE Bersama Kak Effa dr Nilai ( 4/6 )


 TERIMA KASIH kak Effa, Semoga apa yg sy kongsikan di kelas menjadi titik permulaan untuk akak bermula dalam dunia baking ini, in shaa allah pasti boleh jika ianya bermula dengan niat yg betul dan semangat dan usaha yg tak pernah pudar.


KELAS BAHULU BERSAMA 3 SEKAWAN dari Pantai Dalam Kuala Lumpur ( 5/6 )

- Kata kak ita, dh penat g belajar merata buat bahulu, tp bila balik buat semula di rumah, bahulu mendap, xjadi. Tapi di Hananbakery, semua kena bancuh sendiri, jika di kelas bahulu semua mengembang dan gebu, in shaa allah balik nanti try ye, pasti sama, sbb di kelas semuanya hands on, pastikan acuan bahulu tak melekat ye :)

KELAS ANIKA CHEESE CAKE ( 6/6 ) Bersama Kak ita,Kak linda dan Mazliana





Cikgu Maz berminat nak belajar untk makan2 keluarga sbb hubbynya suka makan cis cake,....siap je membancuh 4 bj kek, sambil lepak2 tunggu kek cheese yg chilled set' cikgu maz keluar jemput baby di rumah pegasuh'....sbb tu ada dlm gambar tu baby ainul yg pantang di agah' akan senyummmmm

Alkisahnya kak ita dr senawang, mmg banyak kelas sy yg dihadiri, akhirnya masa kelas cis kek ni, sy dengar dia ada ura-ura nk berhenti keje ujung tahun ni sbb business lagi masyukkkkkkk......alhamdulilah bertambah usahawan melayu islam' sy support akak dr belakang, teruskan kak ita'....in shaa allah semuanya ada hikmah

Buat cikgu linda yg datang dr cheras ni, mmg tak putus asa' sanggup dr jauh hadirikn diri ke kelas di seremban, minatnya dalam bidang ni mungkin menjadikan dia seorg yg berani sekarang, sbb dia dah boleh drive ke seremban sendiri tanpa di temani suami....Caiyokkkkk kak... :)

No comments:

Post a Comment

Sekadar Memory lama, TAMAT sudah 18/8/2014

Daisypath Anniversary tickers

Nur Amiratul Husna

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Nur Amiratul Huda

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Nur Amiratul Hanan

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Abdullah Niyaz Nu'man

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers