Monday, September 17, 2012

Sepi ada sebab ... !

Assalamualaikum wbt.. Salam sejahtera dan salam rindu buat semua pengunjung blog ni' Ya allah' last update Jun ' la ni dah Sept' hampir 3 bulan tak berblog' tp alhamduliah masih ada sambutan yg mengalakkan dr pengujung, pelanggan dan peminat'...TERIMA KASIH SEMUA
Banyak gambar-gambar tempahan yg tidak diupload masuk ke blog ni' MAAF semua' tidak di sengajakan' MOOd bertukar pd awal puasa' hampir 2 bulan juga tak ON LAPTOP' semuanya meragam' nape entah malas menjadi-jadi' upernyer 'PEMBAWAKKAN BUDAK'...ALHAMDULILAH' sy diberikan rezki dr allah lg untuk 'Org baru dlm keluarga' Insyallah yg ke 4' patut la lain macm je perasaan ... Allah je yg tahu' RAGAM kali ni berlainan sangat' mungkin di sbbkan beberapa faktor apa bila mengandung dlm umur sebegini' tak la tua sangat' OKTOBER ni baru masuk 33thn' anak yg kecik sekali Nur Amiratul Hanan dah berusia 6thn...Insyallah kelahiran Org baru tahun depan' hanan dah 7thn' selama 7thn jaraknya' rasa mcm tak ada pengalaman plak' Raya tahun ni takde sungguh minat nak buat kuih' sebelum ni kalau mengandung bukan main rajin lagi' jahit langsir' buat kuih raya' kali ni takde apa pun' sampaikan en hubby yg tolong tukarkan langsir raya lepas'....Allahuakbar' lain macam betul' Sebulan berpuasa' makan lauk ikan je' sampaikan anak2 dh bising'..nape ibu tak masak sOp ayam?...sayur pun tak masuk umah bulan puasa'...selera hanya ikan sahaja' dr bulan pertama sehinggalah 3 bulan' la ni dh masuk 4 bln baru la selera nak makan ayam, sayur dan buah sikit2' Bakery ON seperti biasa' TEMPAHAN DITERIMA' alhamdulilah' allah bg semangat nak teruskan tempahan selepas raya' mmg berlainan kali ni...dah tak boleh nk berdiri lama2 wat order...kejap2 kena duduk' boring plak' dah biasa keje berdiri dr pagi ke ptg ke malam' la ni kena memanjakan diri' ramai lagi student dan kekawan yg tak tahu sy berbadan 2' di FB pun tak ada update status mengandung pun' ada beberapa org je yg tahu' saje nk wat kejutan' bila dah kuar baby nnti kita upload gambar je' DOAKAN SAYA NAK ANAK LELAKI KALI NI....AMIN'
Insyallah' sy akan cuba merajinkan diri mengupdate blog ni semula' :)

No comments:

Post a Comment

Sekadar Memory lama, TAMAT sudah 18/8/2014

Daisypath Anniversary tickers

Nur Amiratul Husna

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Nur Amiratul Huda

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Nur Amiratul Hanan

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Abdullah Niyaz Nu'man

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers