Saturday, June 11, 2011

CAMERA ROSAK

Assalamualaikum semua'

Ya allah dah bersawang, berabuk dah blog ni tak berupdate' tu la kalau dah hati geram, panas je tengok kamera yg di sayangi rosak'bukan rosak apa' ada setting di DELETE' sakit nya la hati den nie' kalau cakap kang marah' tak cakap hati sakit'

Kalau dah pinjam barang org lain kali pandai-pandai la jaga keselamatannya' jgn main sesuka hati je nak DELETE'- DELETE....tak bgi pinjam nanti cakap kedekut la.....bila bagi' memunahkan'

Disebabkan masalah ni la BLOG ni tak berupdate' gambar tak bleh nak di transfer ke netbook dah, semua keje tergendala' kelas pun kalau nak snap picture pun guna hdphone je'

Kadang kala kita ni bermurah hati bg org pinjam' tapi bila si peminjam yg tak reti nak jaga' buat sesuka hati' ini la jadinya' menyusahkan org lain.

MAAF YE SEMUA .....LEPAS GERAM

No comments:

Post a Comment

Sekadar Memory lama, TAMAT sudah 18/8/2014

Daisypath Anniversary tickers

Nur Amiratul Husna

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Nur Amiratul Huda

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Nur Amiratul Hanan

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Abdullah Niyaz Nu'man

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers