Thursday, May 19, 2011

PROGRAM CUTI SEKOLAH

Bestnya, pada anak2 yg akan bercuti tak lama lagi' masa nie jugak la sibuk plan nak g mana jejalan kan, nak balik kampung ke, nak g melancong ke, nak lepak2 manje dirumah je ke....silap2 mak, ayah,ibu,abah, daddy, mamy, umi , walid pun kena cuti sama...........

Apa salahnya kalau untuk anak2 tersayang' bukan senang nak dapat waktu bersama anak2' bila mereka sekolah..kita keje..sibuk' bila mereka cuti nie la..kita bleh join cuti sekali....untuk bos-bos yg muda2 lum ada anak tu kena la faham ye...kalau-kalau leave form berderet dr pekerja yg apply cuti di musim cuti sekolah nie.....

Apa pun yg anda lakukan' lakukan yg terbaik untuk simanja anda' kerna dia adalah insan yg paling istimewa dalam hidup anda'

Sempena cuti sekolah ni' Hanan Bakery bercadang mengadakan Program Moh Main Masak-masak untuk disertai oleh anak-anak yg berminat dalam mencuba sesuatu yg baru'Mungkin mereka jua perlu tahu bagaimana penyediaan makanan dan cara menghias dan mencantikkan sesuatu hidangan. Saya suka mengadakan program seperti ini kerana' saya nak berkongsi saat-saat gumbira menyediakan hidangan bersama anak2 kecil dan memberikan mereka peluang untk mencuba sesuatu yg baru' dimana mereka mungkin tidak pernah mencubanya di rumah.

KEPADA IBU BAPA/PENJAGA YANG INGIN MENDAFTARKAN ANAK-ANAK MEREKA MENGIKUTI PROGRAM INI' BOLEH HUBUNGI SAYA TERUS 012 3438896 - Hayati-

Tarikh :- 30hb Mei - 3hb Jun & 6hb Jun - 10hb Jun
Tempat :- No.21A,TNB Kuarters, Jln Rasah, Seremban ( Hanan Bakery Bengkel )
Masa :- 9.30pg - selesai
Umur Anak :- 7 tahun - 12 tahun
Bayaran Kelas :- 1 Tajuk RM30
Minumum :- 10 org ( 1 Sessi )

-Ibu bapa/ penjaga perlu menghubungi 0123438896- Hayati utk keterangan lanjut, cara mendaftar utk si manja anda menghadiri kelas ini'

-Semasa kelas berlangsung' ibu bapa/penjaga tidak perlu menunggu si manja'dan boleh menjemput si manja bila kelas selesai

-Tidak perlu membawa apa-apa ke kelas ini' segala bahan-bahan dan resipi akan disediakan oleh Hanan Bakery untuk si manja anda

-Setiap apa yg di masak dan dibuat di kelas' si manja akan membawa pulang untuk dirasai oleh ibu ayah/ penjaga


~JADUAL PROGRAM Moh Main Masak - Masak~

30hb Mei 2011 - Kek Comel utk Ibu

31hb Mei 2011 - Muffin Gebu buat Ayah

1hb Jun 2011 - Piza Cheese yg comel

2hb Jun 2011 - Jom Lukis atas Kek

3hb Jun 2011 - Jom buat Donat

6hb Jun 2011 - Kek Comel utk Ibu

7hb Jun 2011 - Muffin Gebu buat Ayah

8hb Jun 2011 - Piza Cheese yg comel

9hb Jun 2011 - Jom Lukis atas Kek

10hb Jun 2011 - Jom buat Donat

~ PENDAFTARAN UNTUK ANAK-ANAK DIBUKA SEKARANG, IBU BAPA/PENJAGA YG BERMINAT UTK MENGHANTAR ANAK-ANAK BOLEH HUBUNGI SAYA ( HAYATI 012 3438896 )~

No comments:

Post a Comment

Sekadar Memory lama, TAMAT sudah 18/8/2014

Daisypath Anniversary tickers

Nur Amiratul Husna

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Nur Amiratul Huda

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Nur Amiratul Hanan

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Abdullah Niyaz Nu'man

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers