Assalamualaikum semua pegunjung' terima kasih kerana sudi singgah ke blog HananBakery' terima kasih jugak kerana memberi sokongan kepada blog ini'
Kali ini nak masukan entry ttg kelas yg berjalan semalam' KELAS KUIH TRADISIONAL BAHULU'yang dihadiri oleh adik fatimah dr Johor' minatnya terhadap bahulu membuatkan beliau tak sabar nak belajar membuat bahulu sendiri' menutut cerita adik fatimah' dia pernah try buat menggunakan resipi dr internet' tp bahulunya berat dan tak sedap' banyak teknik yg di belasah je'tetapi semalam dia sendiri yg mengadun adunan bahulu dan membakarnya'
Risiko dalam membuat bahulu' tuang melekat' meragam' ini mmg masalah yg agak serius dalam pembikinan kuih bahulu' tetapi semuanya dapat diatasi jika cara dan tips yg diberikan diikut dengan betul'
Jika sesiapa berminat ~ sila hubungi Pn Hayati 012 343 8896~ HananBakery
No comments:
Post a Comment